Ilan Șor susține că este pregătit să devină primarul nu doar al Orheiului, dar al tuturor localităților din circumscripția sa

Liderul Partidului Politic ȘOR și candidatul formațiunii în circumscripția uninominală Nr 18 Orhei, Ilan Șor a fost aclamat sâmbătă, 23 februarie, minute în șir, de mii de susținători adunați la ultima întrevedere înainte de alegeri cu candidatul favorit.  Politicianul le-a promis oamenilor că de luni vor începe o nouă viață și a promis că va dezvolta toate localitățile din circumscripția sa la fel cum a modernizat Orheiul în ultimii trei ani.

Ilan Șor și echipa sa le-au prezentat alegătorilor din circumscripția 18 programul său de modernizare a infrastructurii localităților – drumuri reparate, sate iluminate, stadioane, parcuri și locuri de agrement. „Sunt gata astăzi să devin primarul nu doar al Orheiului, dar al întregii circumscripții. Voi face ca în fiecare sat să apară drumuri, infrastructură normală, colhozuri, o viață nouă”, a promis Ilan Șor, fiind aplaudat și aclamat minute în șir, iar mii de oameni au scandat la unison „Bravo, Ilan Șor!”.

Adunarea orheienilor Prezentarea programului Orheiul Viitorului

Adunarea orheienilor Prezentarea programului "Orheiul Viitorului"

Posted by Ilan Shor on Saturday, February 23, 2019

Iar despre orașul său de suflet, Orhei, Ilan Șor a dat asigurări că va prospera și mai mult. Orheienii vor avea cel mai modern centru de sănătate și cea mai bună universitate din Moldova, a promis liderul Partidului Politic ȘOR. „Pentru Orhei vom face ca să devină cel mai bun oraș nu doar din Moldova, dar din lume. La Orhei va fi cel mai bun centru medical din țară care va fi gratuit și unde vor lucra cei mai buni medici, va fi dotat cu cel mai modern echipament medical, cele mai bune aparate. Orheiul va avea cea mai bună universitate gratuită și un campus studențesc”, a mai promis Ilan Șor.

El le-a adus un cuvânt special de mulțumire orheienilor pentru încrederea pe care i-au acordat-o în 2015 și care i-au oferit posibilitatea să realizeze acele lucruri bune în oraș. „Voi continua să dezvolt Orheiul și mai mult și mai puternic și mai rapid”, a mai promis Ilan Șor.

În același timp, va face ca întreaga țară să se modernizeze și dezvolte. „Partidul Politic ȘOR va majora bugetul, așa cum a făcut la Orhei – de 3 ori în trei ani. Vom construi fabrici și uzine, întreprinderi de stat, vom face ca cetățenii noștri să revină acasă să trăiască în condiții normale. De luni vom începe o viață nouă”, a dat asigurări Ilan Șor.

El a declarat că își asumă responsabilitatea personală pentru dezvoltarea fiecărei localități din circumscripția sa. „Pentru fiecare sat din circumscripție îmi asum responsabilitatea personal, voi trăi alături de voi și împreună vom dezvolta Moldova. Orașul Orhei, capitala circumscripției noastre, va deveni cel mai frumos oraș din lume. Sunt sigur că de luni în Moldova va începe o viață nouă. Se va dezvolta tot ceea ce politicienii au distrus timp de 28 de ani. Împreună, așa cum am dezvoltat Orheiul, împreună vom dezvolta toată Moldova!”, a concluzionat Ilan Șor, în aplauzele mulțimii.

Amintim că Partidul Politic ȘOR, condus de tânărul primar de Orhei, s-a lansat în prima sa campanie electorală cu un program complex de măsuri menite să resusciteze economia Moldovei, să dezvolte industria și infrastructura și să ofere garanții sociale stabile tuturor cetățenilor. Sondajele atestă o creștere continua a popularității lui Ilan Șor și a ratingului formațiunii sale, care va fi una din forțele politice care va constitui viitorul Parlament după alegerile de duminică, 24 februarie.

Share
415 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *