Ilan Șor: „Primul meu «magazin social» a fost în biroul PLDM”

Ilan Șor îi numește ipocriți pe deputații PLDM care s-au legat de magazinele sociale ale Partidului Politic „Șor” în încercarea de a-l împiedica pe primarul de Orhei să-i ajute pe cetățenii simpli din Republica Moldova. Într-o reacție pe o rețea de socializare Șor spune că primul său «magazin social» a fost în biroul PLDM, deputații liberal-democrați fiind aleși inclusiv pe banii lui, pe vremea când finanța PLDM.

„Primul meu «magazin social» a fost în biroul PLDM! Văd că deputații PLDM doresc să mă împiedice să-i ajut pe oameni. Ipocriților! Și când eu vouă, liberal-democrații, v-am dat „pâine” în biroul PLDM, ca să deveniți deputați, a fost mai bine? Primul meu «magazin social» a fost în biroul PLDM. Tututor v-am dat pâine, în mod direct și indirect. Țap, ca și Maia Sandu și alții au fost aleși deputați inclusiv și pe banii mei, atunci când finanțam PLDM, partidul în care și eu, ca mulți alți oameni, au fost înșelați de acești oameni josnici”, a scris Șor.

El consideră că mandatele deputaților PLDM, în general, ar trebui să fie recunoscute nevalabile, deoarece PLDM nu a declarat finanțarea primită de la Șor sau de la alții. În acest sens, primarul de Orhei a spus că se gândește să se adreseze la CEC ca mandatele deputaților PDLM să fie declarate nevalabile.

Totodată, Șor a scris că nu mai finanțează politicieni, ci face fapte bune pentru oamenii simpli, „care merită să fie ajutați din plin și de care își bat joc politicieni de genul nulităților din PLDM”.

Первый мой «социальный магазин» находился в офисе ЛДПМ!Вижу, что депутаты ЛДПМ хотят приостановить мою помощь людям. …

Posted by Ilan Shor on Friday, July 13, 2018

Share
1.040 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *