Ilan ȘOR îi aduce aminte Maiei Sandu despre întâlnirea secretă înainte de votarea Garanției de Stat

Liderul Partidului Șor, primarul de Orhei Ilan Șor prezintă dovezi despre faptul că Maia Sandu cunoștea despre jaful bancar. Într-o postare pe contul său de Facebook, Ilan Șor vorbește despre întâlniri conspirative pe care le-a avut Maia Sandu înainte de decizia Guvernului prin care a fost acoperită gaura în sistemul bancar.

„Pot să îți reamintesc că înainte de a vota garanția de stat – timp de o oră și jumătate te-ai aflat la o întâlnire în locul despre care știm eu și tu și persoana cu care erai acolo. Îți aduci aminte?”, o întreabă Ilan Șor pe Maia Sandu ca răspuns la un comentariu al acesteia în încearcă să nege că primea bani în plic de la fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru fapte de corupție și trafic de influență.

„Faptul că te scuzi într-o manieră isterică nu face decât să demonstreze că minți. Înțeleg că noilor stăpâni din vest nu le poți povesti asemenea subtilități, că de altfel se va alege praful din reputația ta care, și așa, e demult pătată. Din acest motiv și încerci să te justifici cu asemenea ardoare”, comentează Ilan Șor.

Totodată, el sugerează că au existat anumite înțelegeri între Maia Sandu și Vlad Filat încă în momentul numirii acesteia ca ministră a Educației. „Îmi amintesc foarte bine istoria, când Filat te-a angajat la lucru, cum a început totul și despre ce ți-a povestit. Dar despre asta mai târziu….;)”, notează Ilan Șor

„De obicei, oamenii cresc în echipa mea, dar tu, fiind o servitoare, așa ai și rămas… și comportamentul tău nu permite să sperăm că acest lucru se va schimba vreodată”, a concluzionat politicianul.

Amintim că ieri, ca răspuns la un șir de acuzații aduse de Maia Sandu, Ilan Șor i-a amintit cum primea bani în plic de la Vlad Filat. Maia Sandu a decis astăzi să se dezvinovățească, susținând că-l va da în judecată pe Ilan Șor, deși recunoaște că a mai depus cereri similar, dar fără rezultat.

Share
1.027 Vizualizari

One comment on “Ilan ȘOR îi aduce aminte Maiei Sandu despre întâlnirea secretă înainte de votarea Garanției de Stat

  1. Tarnacop says:

    Imbecilul, crede ca daca detine compromat pe cei pentru care a furat miliardul de la populatia RM, i se permite sa se comporte in halul asta. Daca porcul rama – i se pune sarma in bot.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *