Igor Corman solicită prezenţa mai multor oficiali în Parlament pentru audieri pe tema BEM și Aeroportul Chişinău

corman2Preşedintele Parlamentului Igor Corman a propus organizarea unor audieri parlamentare, joia viitoare a responsabililor de la guvern pe subictele Băncii de Economii şi Aeroportului Internaţional Chişinău.

”Referitor la subiectul organizaării unor audieri pe marginea celor două subiecte vreau să vă amintesc că au fost discutate pe platforma comisiei economie buget şi finanţe. Totodată, eu am avut consultări cu toate grupurile parlamentare şi pentru a pune capăt multor speculaţii care există pe marginea acestor subiecte şi pentru a acorda şansa tuturor deputaţilor, propun ca aceste audieri să fie organizate săptămâna viitoare, joi, şi ca să introducem în agendă acest subiect”, a declarat Corman.

Grupurile parlamentare din Coaliţia Pro Europeană au salutat această iniţiativă, iar comuniştii au insistat ca la audieri să participe inclusiv premierul Iurie Leancă. / timpul.md

Share
9.457 Vizualizari

5 comments on “Igor Corman solicită prezenţa mai multor oficiali în Parlament pentru audieri pe tema BEM și Aeroportul Chişinău

 1. Viorel says:

  E de mentionat faptul ca propunerea aceasta a venit din partea lui Igor Corman ,ceea ce inseamna ca o fac transparent si fara careva ginduri in subsol precum o fac comunistii.

 2. Liliana says:

  Aceste audieri sunt necesare pentru a clarifica situatia respectiv avem nevoie de aceste dezbateri politice in cadrul Parlamentului .

 3. Bob says:

  Cu toate ca nimic nu s-a incalcat la BEM, era nevoie de o dezbatere in parlament. Corman a procedat corect ca a venit cu o asemenea initiativa. Trebuie de pus punct pe toate prostiile comunistilor. In general, comunistii sunt lipsiti de logica. De cite ori li s-au lamurit ca nu exista bani ca statul sa modernizeze aeroportul si daca nu se va investi nimic in viitorul apropiat, in general, exista riscul ca aeroportul sa ramina fara licenta.

 4. Loredana says:

  Corman a luat cea mai corecta decizie. Si eu care ma asteptam ca PCRM sa ceara acest lucru. Dar cred ca ei cam fug de asta, pentru ca astfel, va auzi intreaga tara de faptul ca anume comunistii se fac vinoveti in cazul BEM, cind in 2009 au impus banca sa preia datoriile unei banci dea lui Oleg Voronin.

 5. Oleg says:

  E si logic ca mai multi oficiali sa fie prezenti la lichidarea intrebarilor care a aparut in ultimul timp la BEM. Comunistii au interese comune si vor ca sa stirbeasca imaginea actualei guvernari. Corman este profesionist ca sa permita comunistilor sa le toarne zoi in cap, o sa intoarca cartile pe fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *