Ianukovici se va întoarce în Ucraina

Victor Ianucovici a ieșit pentru a doua oară în fața presei pentru a declara că nu recunoaște noua conducere a Ucrainei și a promis că va reveni la Kiev. Fostul președinte și-a făcut publice intențiile în cadrul unui breafing de presă,  susținut în orașul Rostov pe Don din Rusia.

Ianucovici_obozrevatel_com“Vreau să vă spun că rămân nu doar preşedinte legitim, dar şi comandantul suprem al Armatei”, a ținut să menționeze Ianukovici. Declarația a fost făcută după ce liderul de la Kremlin a susținut că fostul președinte al Ucrainei nu mai are nici un viitor în politică.

Ianucovici și-a exprimat indignarea față de organizațiile internaționale și SUA, privind susținerea noii puteri a Ucrainei. “Am auzit că SUA vrea să acorde bani bandiţilor care au venit la putere. Conform legilor americane statul nu poate susţine un regim ilegal. De aceea mă voi adresa Congresului SUA pentru a da o notă juridică acestui ajutor”, a mai ținut să remarce Ianukovici.

Referitor la informațiile apărute în presă despre starea sa de sănătate, Ianukovici a declarat că este viu, însă nu se simte bine atunci când vede ce se petrece în Ucraina.

Share
576 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *