Hillary Clinton, amendată la Londra, pentru parcare ilegală

clintonFostul secretar de stat american Hillary Clinton a încasat o amendă substanțială pentru parcare ilegală la Londra, unde s-a aflat la sfârșitul săptămânii trecute pentru a primi un premiu în domeniul diplomației.

Deși incidentul s-a produs săptămâna trecută, despre el s-a aflat de abia acum, după cum relevă The Washington Post.

Clinton s-a deplasat la Londra pentru a participa la o ceremonie la Institutul Regal pentru Afaceri Internaționale, cunoscut și ca Chatham House, pentru a ridica un premiu.
Locurile de parcare din zonă sunt cu plată (aproximativ 3,3 lire pe ora /circa 5 dolari), iar bolidul ex-șefei Departamentului de Stat american, un Mercedes argintiu, a staționat fără plată timp de aproximativ 45 de minute în fața clădirii Institutului Regal.

În pofida protestelor gărzilor de la Secret Service, un inspector al poliției rutiere londoneze a emis o amendă de 80 de lire sterline ($ 127) pentru tichetul de parcare neachitat.

Un fotoreporter al unei publicații britanice, martor al întâmplării, a văzut cum o gardă a fostului secretar de stat protesta din mâini, arătând polițistului actele de identitate, însă omul legii nu a putut fi convins, lăsând tichetul cu amendă pe parbrizul mașinii, potrivit MailOnline.

‘Sunt sigur că ea va înțelege că regulile sunt aceleași pentru toți, indiferent de statutul lor pe scena mondială’, a explicat ulterior un reprezentant al autorităților britanice.

Share
764 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *