Grupul Diacov din PD nu susține MOȚIUNEA DE CENZURĂ

DiacovFluxPotrivit unor informații neconfirmate oficial, cinci deputați din Partidul Democrat ar fi împotriva susținerii de către formațiune a moțiunii de cenzură privind demiterea guvernului Filat, depusă ieri de Partidul Comuniștilor.

Moțiunea urmează să fie pusă la vot în ședința legislativului moldovean planificată pentru ziua de 5 martie.

Cei cinci deputați fac parte din ”grupul Diacov” (de la numele lui Dumitru Diacov, președintele de onoare al PDM) și ar fi  împotriva moțiunii de cenzură deoarece consideră că demiterea guvernului Filat va distruge definitiv guvernarea democratică, exact cum s-a întâmplat anterior cu guvernul Sturza și ADR, și va crea condiții pentru revenirea PCRM la guvernare.

Share
5.610 Vizualizari

2 comments on “Grupul Diacov din PD nu susține MOȚIUNEA DE CENZURĂ

  1. denis says:

    Pina cind nu exista nici o declaratie in sensul dat. Toti sunt impotriva destramarii actualei guvernari, dar si Filea trebuie sa prezinte demisia pentru ca este compromis. In ultimii ani, de cind Filat a devenit premier, coruptia a crescut mult in cadrul mai multor institutii de stat, vama si fiscul in genere sa transformat in niste bite politice care actioneaza numai la comanda. Cel mai rezonabil ar fi ideea expusa de Lupu, premierul isi da demisia, la fel face si Lupu si se aseaza toti la masa de discutii pentru identificarea unui nou compromis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *