Ghimpu le ureaza succes lui Filat si PD-ului

GhimpuMihai Ghimpu, președintele Partidul Liberal, este conștient că decizia de a nu-l susține pe Vlad Filat pentru funcția de prim-ministru ar putea arunca formațiunea sa în opoziție sau țara în pragul alegerilor anticipate. Cu toate aceste, liberalii sunt de neclintit și spun că nu vor vota în nicio condiție pentru revenirea liberal-democratului în fruntea Executivului, transmite UNIMEDIA.

Liderul PL este de părerea că în acești trei ani Vlad Filat a făcut doar un singur lucru: a compromis valorile democratice, încrederea europenilor și nu în ultimul rând, partidele din Alianță.

„Pe mine nu mă interesează poziția PD-ului. Dacă PD își alege drumul cu Vlad Filat și cu alții, eu le urez succes. Eu și Partidul Liberal, prin hotărârea Consiliului am ales altă cale. Vrem o Alianță pentru oameni și visul european al RM, nu de corupți și contrabandiști”, a declarat Ghimpu în direct la PublikaTV.

Potrivit lui, alegerea este între integrarea europeană a țării și revenirea în funcția de premier al lui Vlad Filat.

UNIMEDIA precizează că șeful statului urmează să desemneze până vineri, 5 aprilie, un candidat pentru funcția de prim-ministru. Până în prezent, unica formațiune care a înaintat un candidat a fost PLDM.

UNIMEDIA

Share
2.678 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *