Fundația Edelweiss organizează în premieră Gala Premiilor de Performanță

Peste 400 de beneficiari ai Fundației de caritate Edelweiss, precum și copii, părinți, oameni de cultură, artiști și politicieni voi participa la prima Gală a Premiilor de Performanță, organizată de Fundaţia Edelweiss, patronată de Vlad Plahotniuc. Evenimentul va avea loc la 12 decembrie, începând cu ora 18:30 și va fi găzdui de Teatrul Național “Mihai Eminescu”.Edelweiss_Orfelinat_Preafericitul_Iosif_29.12.2010_(1)

Președintele Nicolae Timofti, ambasadori străini în Republica Moldova, miniștri și parlamentari, personalități ale vieții culturale, artistice și reprezentanți ai societății civile, academicieni și rectori, directori de orfelinate și spitale, și-au confirmat oficial participarea la spectacol, anunţă Edelweiss într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, mai multe personalități marcante din țară vor lua parte la premierea oamenilor care îi ajută și inspiră la rîndul lor pe alții, prin prin munca pe care o practică. Pentru finalul evenimentului este anunțat un concert susținut de interpretul Smiley.

 

 

Share
1.198 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *