(foto) FEMEIA care ÎMBĂTRÂNEŞTE brusc sub ochii TĂI

Anthony CernielloProducătorul de film Anthony Cerniello a studiat intens ideea îmbătrânirii pielii în decursul anilor şi a reprodus într-un scurt filmuleţ, zeci de ani din viaţa unei femei.

Povestea filmuleţului se învârte în jurul unei femei pe nume Danielle, iar pentru realizarea lui producatorul a intrat în posesia unor fotografii de-ale rudelor ei. După ce a scanat individual fiecare fotografie, a căutat asemănări între aspectul fizic al persoanelor şi structura oaselor.

În câteva minute

Cu ajutorul unui program de grafică şi efecte vizuale, realizatorul, împreuna cu o echipă de tineri, au adăugat clipiri ale ochilor, mişcări ale buzelor şi gâtului, a creat discrepanţe la culoarea părului şi forma ochilor, a corectat tonurile de culoare. Anthony a „aşezat” rezultatul final pe o melodie abstractă, compusă de prietenul său, Mark Reveley.

Rezultatul este uimitor, deoarece în câteva minute pot fi văzute transformările prin care trece o femeie din primii ani de viaţă, până la bătrâneţe. Ideea acestui filmulet a venit, după ce Cerniello a meditat asupra morţii, din cauza atacurilor de panică cu care s-a confruntat o perioadă de timp. „Aceasta fost modalitatea lui de a înţelege cum trece timpul într-o viaţă de om”, spun specialiştii.

Share
2.100 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *