Fostul comunist și nomenclaturist sovietic, Ion Hadîrcă, EXCLUS din Partidul Liberal

hadarca_rferlFostul nomenclaturist sovietic, Ion Hadârcă, pretins reformator al Partidului Liberal, a fost astăzi exclus din această formațiune politică.

De asemeni, membrii Consiliului republican al PL au mai decis excluderea din formaţiune şi lipsirea de funcţii în partid a afaceristului Oleg Bodrug şi a altor cinci lideri ai filialelor raionale ale formaţiunii. În plus, au fost excluși din PL deputații Ana Guţu, Anatol Arhire şi Vadim Vacarciuc.

Potrivit deciziei Consiliului PL, ministrul în exerciţiu al Apărării Vitalie Marinuţa şi cel al Mediului Gheorghe Şalaru au rămas fără susținerea politică a partidului.

Share
8.699 Vizualizari

2 comments on “Fostul comunist și nomenclaturist sovietic, Ion Hadîrcă, EXCLUS din Partidul Liberal

  1. Deceneu says:

    … tot patriotismul liberalilor se vede azi atit de bine!!!! Ion Cadirca nu-mi este prieten si nici simpatic, dar a fost nomenclaturist sovietic si domnul Ghimpu a stiut-o din start! A fost bun pina azi, dar acest nomenclaturist mai are ceva pentru aceasta tara, pe cind pretinsii patrioti imping puterea in stat spre stinga din toate RASputerile lor! Bravo baieti!! Poate acum veti deveni si voi COMUNISTI sadea, dupa cum ati rivnit tot timpul! Acum aveti toate posibilitatile sa va treziti cu alegerile in *bogatul* stat R. Moldova! Ati oferit pensii extraordinare, ati construit drumuri europene, bravo! Acum va lipsesc doar alegerile anticipate in aceasta tara furata si haituita…. Mari patriHOTI! Va cunoastem onestitatea , da peste margini….Imi pare rau de omul de afaceri Bodrug Oleg n-a fost cu comunistii nici odata, acum este invinuit de a fi agent al rusilor… ce stupiditate, mai mult chiar – este afacerist! Saracul domnul Presedinte al PL! Ar fi bine s-o stie , ca Oleg a fost si ramine un patriot….Il stiu tot atit de bine ca si pe d, Ghimpu! Da, asa este, lucram la Universitatea de Stat , pe cind acestea isi faceau studiile: unul la facultate de zi altul prin corespondenta…. Oricum, le urez succes la ambii….

  2. liliana says:

    Domnul Hadârcă este un om excepțional, cel care a luptat ani pentru limba română, independență.Nu e cazul să vie judecat , în special de dnul Ghimpu. SUCCESE ȘI BAFTĂ CELOR CE AU FOST EXCLUȘI DIN PL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *