Formuzal protectorul ucigaşilor de la Berkut

Başcanul de la Comat, Mihail Formuzal, a declarat că zece luptători ai detaşamentului cu destinaţie specială Bercut, din Ucraina, care au participat la acţiunile în forţă împotriva protestatarilor pro-europeni de pe Euromaidan, se vor reabilita “fizic şi psihic” pe teritoriul Găgăuziei, citează portalul abcnews.

загруженное (55)Formuzal a mai spus sâmbătă, în cadrul unei reuniuni a tuturor alesilor locali, că ceea ce s-a întâmplat în Ucraina “aminteşte de scenariul din Iugoslavia, Irak şi de primăvara arabă”.

Comratul a cerut sâmbătă, în cadrul unei reuniuni a tuturor alesilor locali, recunoaşterea drept legale a referendumurilor din 2 februarie. În caz contrar, Gagauzia va boicota alegerile parlamnetare din noiembrie. La reuniune au participat deputatul comunist Irina Vlah si liderul socialiştilor, Igor Dodon.

Zilele trecute şi Adunarea Populară a Găgăuziei a condamnat, în cadrul unei şedinţe special, “acţiunile ilegale ale organelor de drept ale Moldovei”. Drept pretext a servit dosarul intentat de Procuratura Generală în legătură cu referendumurilor din 2 februarie

Share
837 Vizualizari

4 comments on “Formuzal protectorul ucigaşilor de la Berkut

 1. Vasile says:

  Formuzal sa fie tras la raspundere! Omul acesta mai are de provocat si de mers impotriva legislatiei Republicii Moldova??? Demis si bagat la inchisoare!

 2. Victor says:

  Pentru mine Formuzal este nu este un patriot. El este un bandit care promoveaza separatismul in tara. La gunoi cu el si cu toata banda care pun bete in roate procesului de integrare europeana. Imi este greata cind vad ca niste paduchi se dau mare patrioti pe acest pamint. JIOS Formuzal!!!

 3. Zurik says:

  Pare ca, ” desteptul din Kremlin” cu slugoii sai din Ucraina si Moldova vor provoca un razboi de proportii. Filat cu Plaha trebuie sa raspunda pentru “cadrele” sale din Gagauzia si nemernicul din Sadova. De altfel, vor fi luati de fund si adusi pe Maidanul moldovenesc, impreuna cu Platon, Renatic Usatii, Ilan Sor si alti amatori de a mulge Moldova.

 4. Maria says:

  Iata adevarata fata a lui formuzal si a comunistilor in general, se vede ca ei au doar interese personale si in loc sa apere drepturile oamenilor ei le ingroapa pentru orgoliul lor. Acesti idioti trebuie pusi la duba si la respect ca nu iti poti bate joc de oameni in asa fel daca nu este bolnav, dar bolnavii nu au ce cauta in asemenea functii pe care le detin ei astazi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *