Filmul “La limita de jos a cerului” a fost lansat la Chişinău

A cules mai multe premii la importante festivaluri internaţionale, iar ieri a ajuns să fie prezentat şi la Chişinău. “La limita de jos a cerului”, o producţie realizată de moldoveanul Igor Cobîleanski a reuşit să impresioneze mii de spectatori din mai multe ţări, dar şi grupul select de persoane invitat la avanpremiera filmului în Chişinău. De astăzi, timp de o săptămână, toţi doritorii îl vor putea urmări în cinematografele din Chişinău.filmul-lui-igor-cobileanski-la-limita-de-jos-a-cerului-are-premiera-in-moldova-pe-4-decembrie-1385324661

Regizorul peliculei “La limita de jos a cerului” susţine că procesul de producţie a fost unul lung şi anevoios.

“Filmările au durat 35 de zile, iar post-producţia, cea mai complicată componentă a acestui film, a durat aproape doi ani şi jumătate, aproape trei, asta pentru faptul că am tot încercat versiuni şi versiuni pentru a-l duce la un sfârşit bun. Am în vedere sfârşit de film, nu neapărat de proiect”, a declarat regizorul Igor Cobîleanski.

Actorii spun că experienţa a fost una inedită.

“A ieşit o dramă. Dar când îţi dai seama că asta de fapt e totul în jurul nostru, te trec fiori”, a menţionat actriţa Angela Ciobanu.

“Dacă a văzut Praga ce a făcut Igor, până la Paris nu mai e mult”, a spus actorul Sergiu Voloc.

Oaspeţii, invitaţi la avanpremieră, au apreciat filmul.

“Filmul este foarte bun. Mie îmi place foarte mult să văd producţii autohtone şi în sfârşit apar tot mai multe astfel de producţii”, a afirmat actorul Alexandru Vasilache.

Pelicula “La limita de jos a cerului” a fost filmată acum trei ani la Orhei, iar bugetul peliculei a fost de 300.000 de euro.

Publika

Share
599 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *