Filip către Hahn: Integrarea europeană rămâne unicul plan sustenabil de dezvoltare a R. Moldova

În marja vizitei întreprinse la New York cu ocazia participării la reuniunea Adunării Generale a ONU, primministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu Johannes Hahn, Comisarul pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocierile pentru Extindere.

Interlocutorii au făcut un schimb de opinii privind implementarea Acordului de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, punctând priorităţile agendei de reforme europene a Guvernului.

„În pofida speculaţiilor privind vectorul politic al ţării, integrarea europeană rămâne unicul plan sustenabil de dezvoltare a Republicii Moldova”, a menționat Pavel Filip. Premierul s-a referit și la acțiunile întreprinse de Executiv pentru asigurarea creșterii economice, a stabilității sectorului bancar și reformarea justiției.

În alt context, Pavel Filip a spus că Guvernul va asigura toate condițiile necesare, astfel încât  alegerile parlamentare din Republica Moldova să fie libere, corecte și transparente.

Share
1.188 Vizualizari

2 comments on “Filip către Hahn: Integrarea europeană rămâne unicul plan sustenabil de dezvoltare a R. Moldova

  1. Spencer says:

    Sper ca să se continue tot așa, intensiv și cred vom putea avea și mai mari succese după ce se va stabili în Constituție, integrarea europeană.

  2. Oleg says:

    Partidul democrat e unicul partid care s-a declarat pro-european și menține această poziție până acum și o va menține și pe viitor. Iar faptul că au zis că vor fi și Pro-Moldova nu înseamnă că nu mai sunt pro-UE așa cum manipulează alții cu aceste cuvinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *