Filială TVR în Republica Moldova

Televiziunea Română şi-a deschis o filială în Republica Moldova, care va desfăşura activităţi de radio şi televiziune, emisie, producere şi difuzare a programelor, publicitate şi producţie de filme cinematografice şi video, potrivit unui comunicat remis vineri de TVR, transmite Mediafax.

w5l7gm8lPotrivit TVR, activitatea filialei se va derula în mod independent, statutul său fiind de persoană juridică de drept privat, cu scop lucrativ şi cu patrimoniu distinct.

Funcţia de administrator al Filialei TVR va fi îndeplinită de Liviu Fetter, care are o bogată activitate managerială, el conducând, de-a lungul timpului, mai multe departamente şi servicii tehnice din cadrul TVR.

Televiziunea Română a reluat transmisia în Republica Moldova, la 1 decembrie 2013. TVR a lansat grila pentru Republica Moldova, după rezolvarea, pe cale amiabilă, a problemelor de natură juridică dintre cele două părţi, prin semnarea, la 12 septembrie 2013, a Acordului de soluţionare amiabilă a Cererii nr. 36398/08, depusă de TVR împotriva Republicii Moldova la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, la 1 august 2008.

 

Share
2.225 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *