Filat să-și ceară scuze!

voronin_luminosPremierul desemnat Vlad Filat trebuie să-şi ceară scuze de la cetăţeni pentru acţiunile Guvernului din ultimii ani. De această părere este liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin.

După cum relatează TRIBUNA, el a declarat, în cadrul acţiunii anuale tradiţionale din ziua de 22 aprilie (comuniştii marchează în această zi ziua de naştere a liderului bolşevic Vladimir Ulianov (Lenin) – n.r.), că actualul Guvern mai multe nu a reuşit decît a reuşit. În opinia sa, Premierul Vlad Filat ar trebui să se gîndească bine la acest lucru pînă joi cînd va veni în Parlament să ceară vot de încredere pentru noul Guvern.

„Vlad Filat trebuie să iasă în faţa lumii, să-şi ceară scuze şi să se ocupe de politică, de partidul pe care-l conduce, dar nu să aiurească şi să vină cu diferite idei”, a mai declarat el.

Liderul PCRM crede că nici unul din liderii fostei AIE nu mai are dreptul să rămînă la guvernare.

Share
5.353 Vizualizari

One comment on “Filat să-și ceară scuze!

  1. Nic says:

    Cind oare comunistii isi vor cere scuze pentru deportari si omoruri fara justitie , cind Voronin isi va cere scuze pentru minciuni , hotie si cind va intoarce poporului ceia ce s-afurat pe timpul cind el “domnea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *