Ferma lui Michael Jackson, de vînzare pentru 100 mln $

Neverland, fosta reşedinţă californiană a cântăreţului american Michael Jackson, a fost pusă în vânzare contra sumei de 100 milioane de dolari, informează site-ul revistei People.

neverland-ranch-train-station_62359700Ferma Neverland, amenajată pe o proprietate care se întinde pe o suprafaţă de 10,9 kilometri pătraţi, a fost redenumită şi se numeşte în prezent Sycamore Valley Ranch.

Proprietatea include o vilă cu şase dormitoare, o grădină impresionantă şi două case de oaspeţi, precizează publicaţia The Wall Street Journal.

Ferma, denumită astfel după insula magică din povestea pentru copii “Peter Pan” – este reşedinţa în care a locuit fostul “rege al muzicii pop” între anii 1988 şi 2005, însă proprietatea a fost abandonată după moartea starului, în 2009.

Michael Jackson a cumpărat ferma Neverland atunci când se afla pe culmile gloriei, în 1987, cu suma de 19,5 milioane de dolari, şi a transformat-o într-o reşedinţă spectaculoasă, care includea un parc de distracţii, magazine cu dulciuri, un trenuleţ pe şine, un cinematograf şi o grădină zoologică.

Sursa: stiri.tvr.ro

 

Share
1.888 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *