FEMEIA care a descoperit secretul TINEREȚII fără BĂTRÂNEȚE

masakoImpresionează de multă vreme ţara sa şi nu numai cu frumuseţea. A devenit celebră după ce a dezvăluit secretul frumuseţii, şi mai ales…vârsta pe care o are.

E de profesie model, a apărut în mai multe emisiuni tv şi continuă să uimească opinia publică prin aspectul său.

Masako Mizutani susţine că nu şi-a făcut nicio operaţie estetică, dar că îşi îngrijeşte tenul câte cinci ore pe zi…A fost supranumită de către japonezi “Doamna tinereţii veşnice”, sau „Japoneza perfectă”, deoarece în ciuda vârstei de 45 de ani, are un aspect impecabil.

Modelul japonez are o dietă echilibrată bazată pe fructe şi legume, bea multă apă pentru a elimina toxinele, foloseşte creme cu vitamina E pentru a-şi hidrata tenul, se odihneşte bine şi nu fumează. Masako are o fiică de 20 de ani, despre care lumea crede, de obicei, că este sora ei mai mică.

Mulţi oameni cred că pozele cu Masako – căreia i se spune, printre altele „mica japoneză” sunt prelucrate în photoshop sau că japoneza foloseşte foarte mult machiaj pentru a-şi ascunde ridurile. Ca să le demonstreze tuturor scepticilor că se înşeală, Masako a publicat nu demult pe contul ei de Facebook câteva poze cu ea cât se poate de naturală, fără strop de machiaj sau editare foto.

Share
783 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *