Federaţia Rusă a adoptat recent o serie de modificări privind migrația

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene aduce la cunoştinţă faptul că, Duma de Stat a Federaţiei Ruse a adoptat recent o serie de modificări în textul Legii Federale din 15 august 1996 Nr.114-ФЗ privind ieşirea şi intrarea din/în Federaţia Rusă.

16_32804_thumbnailPotrivit modificărilor, începând cu 1 ianuarie 2014, cetăţenilor străini care vor intra pe teritoriul Federaţiei Ruse fără vize şi care vor depăşi termenul sumar de 90 zile de aflare în ţară pe parcursul a 180 zile, li se va aplica interdicţia de a intra pe teritoriul Federaţiei Ruse pentru un termen de până la 3 ani, începând cu dată ieşirii din Rusia.

Totodată, reamintim că, cetăţenii Republicii Moldova care planifică să călătorească în Federaţia Rusă în scop de muncă, au posibilitatea să verifice on-line veridicitatea invitaţiei, a permisului de muncă, a licenţei de angajare în câmpul muncii, dar şi motivul pentru care intrarea în Rusia le-a fost restricţionată. Serviciul Federal de Migraţiune (SMF) a lansat recent un nou serviciu informaţional, care permite verificarea statutului lor pe pagina de internet: http://services.fms.gov.ru/.

Interlic

Share
830 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *