Elevii își vor începe vacanța de iarnă pe 25 decembrie

Vacanţa de iarnă a elevilor va începe la 25 decembrie 2013. Despre acest lucru a anunţat, în cadrul şedinţei operative de la Primărie, şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport generale, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, care a spus că elevii vor reveni la lecţii pe 9 ianuarie 2014.

big-vacanta-de-iarna-a-elevilor-incepe-la-25-decembrieȘefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport a afirmat că pe perioada vacanței de iarnă a elevilor va fi deconectat agentul termic în instituțiile de învățământ. Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb a spus că această măsură va fi aplicată cu scopul de a economisi agentul termic.

Anterior, Ministerul Educației a anunțat că vacanţele de toamnă şi de primăvară ale elevilor vor fi mai scurte cu două zile. Vacanţa de toamnă a fost patru zile, de la 31 octombrie până la 3 noiembrie, iar cea de primăvară va începe la 7 martie şi va dura până pe 11 martie. Durata vacanțelor a fost modificată în conformitate cu prevederile articolului 16 din Legea Învățământului, care specifică că anul de studii are 35 de săptămâni.

Ministerul Educației nu a schimbat durata vacanţelor de Crăciun şi de Paşti.

TRM

 

Share
615 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *