E oficial. Plahotniuc a plecat din Parlament

plahotniuc2Parlamentul a luat act joi de cererea de demisie din funcţia de deputat depusă de prim-vicepreşedintele Partidului Democrat Vlad Plahotniuc.

Amintim că acesta a anunţat luni, în mod suprinzător, că renunţă la mandat şi la privilegiile pe care i le oferă acesta pentru a avea mai mult timp să se întâlnească cu oamnii şi să participe la modernizarea Partidului Democrat şi la eficientizarea Coaliţiei Pro-Europene.

De asemenea, Plahotniuc i-a solicitat Comisei Naţionale de Integritate să-i verifice veniturile şi interesele chiar dacă nu va mai fi deputat şi a anunţat că va iniţia şi un sir de proiecte sociale precum deschiderea unei reţele de magazine şi iniţierea construcţiei de apartamente sociale, pentru păturile defavorizate.

Vlad Plahotniuc a declarat că a luat această decizie şi pentru a-i împiedica pe comunişti să provoace haos în ţară care ar putea declanşa o nouă criză politică în măsură să împiedice procesul de integrare europeană a Republicii Moldova.

Plahotniuc este unul din puţinii politicieni moldoveni care a renunţat la mandatul de deputat în favoarea activităţii politice şi sociale./ hotnews.md

Share
5.373 Vizualizari

One comment on “E oficial. Plahotniuc a plecat din Parlament

  1. Oleg says:

    Gestul lui Plahotniuc de a renunta la functia de deputat si concomitent la imunitatea parlamentara demonstreaza ca dinsul nu are ce ascunde si ca tyoate vorbele si invinuirile la adresa sa sunt nu altceva decit niste birfe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *