Drochia: Două femei au ajuns la spital stropite cu acid de către tatăl uneia din ele

Două femei din orașul Drochia au ajuns la Centrul de Leziuni Termice din Chișinău cu arsuri pe corp și pe față după ce tatăl uneia dintre ele, beat fiind, le-a stropit cu acid.

Solicitată de IPN, Lilia Harea, ofițer de presă la Inspectoratul de Poliție Drochia, a spus că incidentul a avut loc miercuri seara. Un bărbat de 65 de ani, locuitor al orașului Drochia, a revenit acasă în stare de ebrietate și s-a luat la ceartă cu fiica, de 34 de ani. În apărarea tinerei a sărit prietena, în vârstă de 28 de ani, care îi făcea o vizită. Înfuriat, bărbatul le-a stropit cu un acid necunoscut, dintr-o sticlă pe care nu se știe de unde a luat-o.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar cele două femei au fost duse la Spitalul raionul Drochia, iar de acolo – la Chișinău. Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală.

Octavian Cirimpei, directorul Centrului de Leziuni Termice din Chișinău, a declarat pentru IPN că femeia de 34 de ani s-a ales cu arsuri mai ușoare, iar cea de 28 de ani este la terapie intensivă, prezentând arsuri profunde, de gradul trei și parțial patru. Medicii suspectează la ea și leziuni inhalatorii. De asemenea, are arsuri la suprafața globilor oculari. Femeia va avea nevoie de un tratament de lungă durată, cu multe intervenții chirurgicale.

Share
388 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *