Dovadă VIDEO că Voronin MINTE

images (3)Liderul comuniştilor a minţit atunci când a declarat într-un interviu oferit presei pro-comuniste că maşinile de lux cu valoarea totală de peste 70 de milioane de lei nu i-ar aparţine.

Voronin a declarat într-un interviu pentru Nezavisimaia Moldova că informaţiile publicate în ziarul Timpul ar fi un fals şi că pozele automobilelor de lux de sute de mii de euro ar fi fost preluate de pe portaluri de specialitate din Germania după care le-au fost schimbate numerele la calculator pentru a fi prezentate ca fiind ale familiei sale. Voronin recunoaşte însă că maşinile retro în aparţin.


Liderul comuniştilor a uitat însă că maşinile de lux de care familia sa se foloseşte în Moldova şi cele de colecţie au fost fotografiate în acelaşi garaj,  anume cel de pe strada Armenească de sub sediul de sute de milioane al Partidului Comuniştilor, care are o suprafata de 1,5 km patrati.

Amintim că marţi ziarul Timpul a publicat o investigaţie despre automobilele de lux ale familiei Voronin care sunt deţinute în garajul sediului nou al PCRM dar şi la o proprietate pe care Voronin o deţine în Germania. Costul acestora este de cel puţin 70 de milioane de lei.

Share
1.169 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *