Două microbuze cu pasageri s-au răsturnat

Un microbuz cu 17 pasageri s-a răsturnat, în această dimineață, lângă satul Ustia, raionul Dubăsari. Ca rezultat, pasagerii au fost transportați la Spitalul raional Criuleni pentru îngrijiri medicale.

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Criuleni, Diana Maxim, a spus că microbuzul transporta oameni la locul de muncă. Șoferul, în vârstă de 27 de ani, nu a ținut cont de condițiile meteo și a pierdut controlul volanului, microbuzul a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-un șanț.

Directorul Spitalului raional Criuleni, Nicolae Croitor, a declarat pentru IPN că, în jurul orei 08.00, 17 persoane au fost aduse pentru investigații medicale. Patru sunt într-o stare mai gravă și ar putea fi internate. Celelalte s-au ales cu leziuni ușoare și vor fi lăsate să meargă acasă.

În urma unui alt accident, produs tot astăzi, pe traseul Leova-Hâncești, la Spitalul raional Hâncești au ajuns șase persoane. Şoferul microbuzului de pe ruta Cahul-Chișinău, în vârstă de 31 de ani, a pierdut controlul volanului, între localitățile Sărata Galbenă și Cneazevca. Microbuzul a derapat de pe traseu și a ajuns într-un copac de pe marginea drumului. Microbuzul avea la bord 19 persoane.

Share
718 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *