Doi politiştii de patrulare au fost agresaţi de un bărbat beat

Un bărbat, în vârstă de 35 ani, a fost condamnat la detenţie pentru aplicarea violenţei faţă de doi inspectori de patrulare.

4usx64ytstz8w929rg7bm8tbpq9pwn6fÎn iulie 2014, inspectorii au stopat un automobil, la volanul căruia se afla un bărbat suspectat că ar fi condus în stare de ebrietate. La cererea poliţiştilor de a fi supus testării alcooscopice, acesta s-a adresat oamenilor legii cu cuvinte necenzurate şi împreună cu un pasager i-a agresat fizic.

În urma agresiunii, bărbatul ia deteriorat poliţistului vestimentaţia şi bastonul de dirijare din dotare, aplicându-le multiple lovituri cu pumnii şi picioarele peste diferite părţi ale corpului. În urma testării şoferului, s-a constatat că acesta era în stare de ebrietate alcoolică.

Pentru comiterea violenţei faţă de o persoană cu funcţie de răspundere în scopul sistării activităţii ei de serviciu, inculpatul a fost recent condamnat la 6 luni de detenţie, cu achitarea în folosul părţilor vătămate a sumei de 10 mii lei drept prejudiciu moral cauzat prin infracţiune.

Între timp a fost identificat pasagerul care-l însoţea pe inculpat, la moment cauza penală în privinţa lui fiind pe rolul Judecătoriei Hînceşti.

Share
2.255 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *