Doi minori au spart mai multe apartamente din capitală

Doi minori cu vârstele de 16 ani şi 17 ani, şi alţii trei cu vârstele cuprinse între 20 şi 23 ani, originari din raioanele Comrat şi Basarabeasca, au fost reținuți pentru spargeri de apartamente prin forțarea termopanelor.

974x468Grupul criminal este bănuit că ar fi fost implicat în cel puţin şase spargeri de apartamente şi un furt de mașină.

Astfel în cadrul acţiunilor procesual-penale, poliţiştii au descins percheziţii autorizate la apartamentul unde locuiau temporar. Ca rezultat au fost depistate şi ridicate bunuri materiale a căror provenienţă n-au putut-o demonstra.

Potrivit victimelor care s-au adresat la Poliţie după ajutor, aceştia le-ar fi pricinuit prejudicii materiale în valoare de peste 20 000 lei, iar metodele de pătrundere în locuinţe erau aplicate prin forţarea geamurilor din termopan.

Actualmente în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au fost reţinuți doar trei bănuiţi, întrucât ceilalți doi sunt de vârstă minoră. Respectiv ei sunt cercetați penal pentru furturi şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 2 până la 6 ani.

Poliţia Capitalei investighează ipotezele înaintate, privind complicitatea grupării în alte infracțiuni comise.

Share
2.836 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *