Patru consilieri din Șoldănești părăsesc Partidul Comunist și aderă la PD. Cum motivează aceștia plecarea

Patru consilieri raionali din Șoldănești părăsesc Partidul Comunist și aderă la Partidul Democrat.

DSC_0108Consilierii susțin că motivul principal al plecării din PCRM este „transformarea partidului într-o forță politică extremistă și reacționară, care promovează violența în societate și îndeamnă la încălcarea ordinii publice”.

„Adeziunea noastră la PDM este motivată de viziunea social-democrată modernă a acestui partid, de eforturile constante făcute de PDM pentru protecţia socială a celor nevoiaşi şi pentru creşterea generală a nivelului de trai în republică. Susţinem de asemenea orientarea pro-europeană a PDM şi vedem în apropierea Moldovei de Europa o şansă importantă pentru dezvoltarea ţării noastre”, au explicat aceștia.

În același context, consilierii i-au îndemnat pe toții membrii PCRM „să-și facă propriile examene de conștiință și să aibă curajul de a pleca dintr-un partid care vrea doar scandal și haos în țară și care nu mai reprezintă interesele Republicii Moldova”.

Moldova.ORG

Share
691 Vizualizari

2 comments on “Patru consilieri din Șoldănești părăsesc Partidul Comunist și aderă la PD. Cum motivează aceștia plecarea

  1. victor says:

    asta e, nimic aici nu se poate de aaugat, doar una, aceste iesiri vor continua, lumea e satula de prostia lui Voronin.

  2. Radu says:

    Sunt de acord cu domnii care au plecat. Chiar a intors spatele la popor Voronin si deja nu mai sustine Integrarea Europeana cum declara anterior. Acum toti vor pleca, pentru ca oamenii isi doresc Integrarea Europeana si bunastare, de asta vor adera la PDM si alte partide democrate rind pe rind

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *