Dodon și Tkaciuk de partea ucigașilor? Protestatarii din Ucraina sunt teroriști, este o acțiune josnică a UE

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, şi fostul său coleg din PCRM, Mark Tkaciuk au o părere comună legată de evenimentele tragice de la Kiev. Ambii politicieni aruncă toată vina pe Uniunea Europeană pe care o acuză de provocarea gravelor incidente din Ucraina, scrie Publika.md.

phpThumb_generated_thumbnailjpg “În Ucraina, statul de drept a fost scos în afara legii. Iar teroriştii de pe euromaidan sunt legitimaţi ca cetăţeni democraţi şi luptători pentru valori şi principii. Acestea sunt standardele duble ale demonocraţiei occidentale”, scrie pe blogul său liderul socialist care a ajuns în Parlament pe lista comuniştilor.

De aceeaşi opinie este şi fostul coleg al lui Dodon.

“Acum se adevereşte că UE şi SUA văd o perspectivă europeană pentru Ucraina în ceea ce pentru Bildt, Ashton şi Fule sunt valori europene. Acestea sunt Kievul în flăcări, dezordini, judecata lui Lynch asupra poliţiştilor, toată acea retorică de dreapta a opoziţiei cu care în Bruxelles nu poţi intra nici în cartierul ‘Felinarelor roşii'”, a declarat deputatul comunist, Mark Tkaciuk pentru Infotag.

Share
641 Vizualizari

One comment on “Dodon și Tkaciuk de partea ucigașilor? Protestatarii din Ucraina sunt teroriști, este o acțiune josnică a UE

  1. Cristina says:

    Acesti 2 indivizi nu fac altceva dechit sa promoveze interesele FR ,iar cea din urtma este coniteresata in actuala guvernare Ucraineana datorita faptului ca acesti indivizi se lasa usor manipulati si cedeza presiunilor ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *