Dodon s-a răzgândit! Îi mai lasă o perioadă cetățănia lui Băsescu

Traian Băsescu va rămâne fără cetățenia Republicii Moldova în primele zile din noul an, a declarat președintele Igor Dodon cadrul emisiunii TV „Acces Direct”.

646x404„Câteva zile în urmă declaram că până la Anul Nou Trăian Băsescu nu va avea cetățenia Republicii Moldova și cineva mi-a zis ca e om în vârstă și să-l las măcar Anul Nou să-l întâlnească cu dispoziție bună. Și acum ne gândim, să o facem pe 30-31 decembrie sau pe 2-3 ianuarie”, a anunțat șeful statului.

Potrivit lui Dodon, fostul președinte roman va fi privat de cetățenia molodvenească deoarece există toate dovezile că aceasta a fost acordată cu încălcarea legislației, iar acest decret privind acordarea cetățeniei va fi anulat.

”O să-i dăm posibilitatea să servească un pahar de șampanie moldovenească de Anul Nou și pe urmă rezolvăm și aceasta. Mâine-poimâne vom decide”, a conchis Dodon.

Trăian Băsesc împreună cu soția sa au primit cetățenia Republicii Moldova la 3 noiembrie 2016, în urma semnării unui decret de către fostul președinte al RM Nicolae Timofti.

Share
1.608 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *