Dodon o ia razna! Crede că Ianukovici a OMORÂT prea puțini oameni ca ”să salveze țara”

dodon-puska„În aceste clipe tragice pentru Ucraina, consider că Ianucovici trebuie să demonstreze tărie, să reziste, să dea dovadă de înţelepciune a unui om de stat şi să salveze ţara de la destrămare”, a scris, într-o postare pe blogul său, liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Igor Dodon.

După cum relatează TRIBUNA, politicianul îşi exprimă speranţa că „Ucraina va supravieţui acestui atac fără precedent asupra statalităţii sale”. „Sper că ucrainenii se vor lumina şi vor înţelege cît de murdar şi periculos au fost manipulaţi şi îndemnaţi să se omoare unii pe alţii”, afirmă Igor Dodon.

În opinia sa, „în Ucraina, statul de drept a fost scos în afara legii, iar teroriştii de pe euromaidan sînt legitimaţi ca cetăţeni democraţi şi luptători pentru valori şi principii”. „Acestea sînt standardele duble ale demonocraţiei occidentale. Criminalii cu steagul UE într-o mînă şi cu coctailul Molotov în alta sînt declaraţi eroi ai revoluţiei proeuropene. Am mai văzut asta şi în alte părţi. Acolo unde nu merge argumentul diplomatic, financiar şi ideologic, este aplicat argumentul pietrelor de pe caldarîm. Tehnologia a fost testată în atîtea ţări, inclusiv în Moldova în 2009, încît Ucraina nu avea nicio şansă să scape teafără. Totul se desfăşoară ca la carte, după scenarii bine puse la punct”, scrie politicianul.

El acuză Occidentul de duble standarde şi contrapune evenimentele de la Kiev cu unele evenimente din Moldova. „Între timp, la doar cîteva sute de kilometri de Kiev, în Republica Moldova, în Găgăuzia, sînt intentate dosare penale, sînt organizate percheziţii la domiciliu, sînt ameninţaţi cu sunete şi vizite de la SIS cetăţenii simpli şi aleşi ai poporului care au făcut un lucru nevinovat – şi-au exprimat în mod paşnic opinia la referendum. Ei sînt consideraţi infractori. Acestea sînt standardele duble ale demonocraţiei occidentale. Iar guvernarea moldovenească a preluat de la aceasta cele mai vicioase practici, principii şi valori”, mai scrie Igor Dodon.

Share
1.913 Vizualizari

2 comments on “Dodon o ia razna! Crede că Ianukovici a OMORÂT prea puțini oameni ca ”să salveze țara”

  1. Nic says:

    Si asa ins care doreste singe mai pretinde la posturi de conducere.

  2. nigga says:

    Unde îxxxx aţi văzut să fi scris bidon ca Ianukovici a omorât prea puţini oameni. Vă daţi cu parerea păi aşa şi scrieţi: “noi, InfoMoldova, credem că dodon a vrut să spună că “Ianukovici a omorât prea puţini oameni”. Nicăieri în citatele aduse aici bidon nu a spus asta

    comentariu moderat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *