Dodon întreprinde o vizită de lucru la Moscova

Preşedintele Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru la Moscova. Şeful statului urmează să se întâlnească astăzi, 26 septembrie, cu vicepremierul rus Dmitri Kozak, reprezentant special pentru dezvoltarea relaţiilor comerciale şi economice cu Republica Moldova.

Preşedintele a mai anunţat pe pagina sa de socializare că urmează să participe la ședința ordinară a Consiliului șefilor statelor CSI la Dușanbe, ce va avea loc în perioada 27-28 septembrie. În cadrul Summit-ului voi avea mai multe întrevederi bilaterale cu șefi de state ale CSI.

Menţionăm că Igor Dodon a avut o întrevedere cu Dmitri Kozak la Moscova, la mijlocul lunii iulie, la câteva zile după numirea acestuia în calitate de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor comerciale și economice cu Republica Moldova. Atunci, cei doi au discutat chestiuni ce țin de politica internă și externă a Republicii Moldova, relațiile comerciale externe între Chișinău și Moscova, dar și reglementarea conflictului transnistrean, relatează Radio Chișinău.

Share
847 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *