Dodon îi acuză pe comuniști că sunt pro-europeni

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, îi acuză pe comuniști că sunt pro-europeni și nu s-au implicat suficient în referendumul declarat ilegal care a avut loc în UTA Găgăuzie pe 2 februarie, transmite portalul moldova.org.

igor-dodon

În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi, Igor Dodon a menționat că socialiștii vor continua activitatea pe care au început-o. “Este regretabil că membrii PCRM s-au ascuns în tufari, iar unii dintre aleșii locali comuniști semnează apelul pro-Europa lansat de PLDM. În pofida tuturor acestor lucruri, socialiștii continuă campania prin care urmăresc organizarea referendumuri locale în raionale”, a spus socialistul.

Mai mult de atât, Igor Dodon a menționat că săptămâna trecută consilieri din șase raioane au înregistrat cereri privind organizarea referendumului local, iar în această săptămână vor fi înregistrate alte cinci grupuri de inițiativă în cinci raioane. “Vom merge ferm înainte și suntem siguri, absolut siguri, că cetățenii Republicii Moldova sunt cei care trebuie să decidă, spre est sau spre vest, iar toate încercările de a ne speria nu vor atinge niciun scop”, a adăugat Igor Dodon.

Share
649 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *