Dodon enervat că PCRM i-a stricat afacerea cu Platon

Partidul Comuniștilor și-a exprimat astăzi, 20 martie, refuzul de a participa la demiterea guvernatorului Băncii Naționale, Dorin Drăguțanu, anunță Politik.md.

Parlament PCRMCu o declarație în acest sens a venit liderul coumniștilor, Vladimir Voronin, în cadrul ședinței Parlamentului. „Noi nu l-am aprobat în funcție pe acest Drăguțanu și nu dorim să participăm la jocurile politice. De aceea nu vom participa la demiterea președintelui BNM”, a menționat Vladimir Voronin.

Această poziție i-a nemulțumit enorm pe socialiști, care contau pe susținerea PCRM. Liderul lor, Igor Dodon, a ținut să-i acuze pe cei din PCRM de înțelegere tacită cu reprezentanții Partidului Democrat. „Este stranie această poziție a comuniștilor, fiindcă au votat demisia lui Leancă și Filat cu toate că nu au votat pentru numirea lor în funcție. Ne putem explica aceasta prin faptul că își doresc o Coaliție cu PD după alegerile parlamentare”, a declarat Igor Dodon.

Menționăm, că subiectul privind demiterea Guvernatorului Băncii Naționale a fost anterior discutat și la Comisia economie, buget și finanțe, însă nu a obținut aprobarea majorității.

Share
1.354 Vizualizari

2 comments on “Dodon enervat că PCRM i-a stricat afacerea cu Platon

  1. Dinu says:

    Dodon singur a votat pentru Dragutanu si acum o face pe desteptul, cred ca el urmareste cu totul alte scopuri si nu are nici o treaba Dragutan aici. Dodon si-a inceput campania electorala, acesta-i secretul.

  2. victor says:

    or comunistii or dodon acelasi fleac, nu se sutin impreuna da de aici se bat in piept, ca ceva vor sa schimbe ))) La naiba, nu are nevoie poporul moldav de voi, nici de unu nici de altii, noi avem nevoie de fortele proeuropene si democratice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *