Dispari, Filate!

ghimpu-ipnLiderul liberalilor a criticat dur decizia PLDM de a vota pentru demiterea lui Marian Lupu, acuzând formaţiunea că a distrus Alianţa penntru Integrare Europeană şi că provoacă alegerile anticipate, iar liderul acestei formaţiuni – Vlad Filat trebuie să dispară de pe arena politică.

”Stimaţi colegi din PLDM, voi sunteţi groparii alianţei şi lumea nu o să vă uite ce faceţi voi acuma”, a declarat Ghimpu, dând asigurări că PLDM nu va mai trece pragul electoral la următoarele alegeri. ”Am să fac tot posibilul ca să nu treceţi pragul şi nu o să-l treceţi. Vă asigur. Toată lumea ştie că această fracţiune este coruptă, în frunte cu Vlad Filat”, a declarat Ghimpu.

”Vlad Filat trebuie să dispară de pe arena politică. Vlad Filat trebuie măturat de pe arena politică”, a mai declarat Ghimpu de la tribuna centrală a parlamentului, înainte de procedura de vot pentru demiterea lui Lupu, transmite moldova.org.

Totodată, liderul liberalilor a atenţionat că dacă va fi demis şeful legislativului, parlamentul nu va mai putea funcţiona, deoarece nu va avea cine semna legile şi asta va duce la dizolvarea acestuia şi la alegeri anticipate. ”Asta ne dorim noi? Demiterea lui Lupu înseamnă dizolvarea parlamentului şi aducerea republicii în haos”, a adăugat Ghimpu.

Share
4.757 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *