Cum sunt motivați parlamentarii să muncească pentru binele poporului

Președintele, Premierul și Președintele Parlamentului au ținut cîte un discurs în fața parlamentarilor, în cadrul primei ședinte a Legislativului din anul acesta. Potrivit declarațiilor, depurații au fost îndemnați să muncească pentru a continua reformele.

big-deputatii-indemnati-de-seful-statului-si-de-premier-sa-continue-reformele

„Parlamentul își începe activitatea într-o casă nouă, într-un an decisiv pentru Republica Moldova. De aceea încep prin a vă ura mult succes în noua sesiune parlamentară, fie ca în această casă nouă să domine gândurile pozitive, ideile constructive și dorința sinceră de a contribui la modernizarea țării noastre”, a început Iurie Leancă discursul său.

“Republica Moldova trebuie să continue parcursul său european, deoarece Uniunea Europeană înseamnă valori occidentale, solidaritate, susţinere”, a eclarat  şefului statului, Nicolae Timofti, în cadrul discursului pe care l-a ţinut la Parlament.

Combaterea corupţiei şi continuarea reformelor în instituţiile statului sunt doar câteva din priorităţile deputaţilor în sesiunea primăvară-vară. Acestea au fost enumerate de către preşedintele Parlamentului, Igor Corman, în cadrul şedinţei de astăzi a Legislativului.

Deputații  au luat o pauză în cadrul primei ședințe, care va dura pînă la ora 13.00.

Share
506 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *