Din iunie, moldovenii vor putea zbura direct la Barcelona

Anunțul a fost făcut de Premierul Iurie Leancă la ședința de miercuri a Guvernului, citat de Infomarket. Leancă a amintit că crearea spațiului aerian comun cu UE deja a adus reducerea prețurilor la bilete și îmbunătățirea calității serviciilor aeriene și a salutat planurile companiei naționale aeriene.

загруженное (13) Premierul a spus că autoritățile Moldovei își respectă promisiunile făcute cetățenilor oferindu-le posibilitatea să călătorească în Europa fără vize, având o alegere mare a curselor și tarife mai mici. Air Moldova este lider al aviației civile din Moldova, cu o cotă de 50 la sută din cursele efectuate pe piața moldovenească.

“Air Moldova” operează curse directe spre 21 de oraşe pe teritoriul Europei şi CSI: Atena, Bologna, Bucureşti, Verona, Kiev, Larnaca, Lisabona, Madrid, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Veneţia, Dublin, Soci şi Surgut plus cursele sezoniere spre Antalya.

Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Share
592 Vizualizari

One comment on “Din iunie, moldovenii vor putea zbura direct la Barcelona

  1. Daniel says:

    Si de ce anuntul a fost facut de catre Leanca daca este ministrul Botnari care a obtinut aceste rezultate? , cit o sa mai continuie la noi asemenea faze cind cineva munceste iar cineva culege laurii ?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *