Dezvăluiri ULUITOARE despre puciul din Partidul Liberal

hadarcaPortalul deschide.md scrie că 8 deputați PL au avut joia trecută, 11 aprilie, cu o zi înaintea lansării Comitetului de reformă a PL, o întâlnire secretă cu Vlad Filat. Atunci s-a decis ieșirea la rampă a puciștilor pentru a doua zi.

Portalul mai scrie că preşedintele filialei PL din Costeşti, Tudor Gavriliţă, a participat duminică la o ceremonie dată în localul Green Park din Capitală. La manifestare au fost prezenţi şi Ion Hadârcă, însoţit de consilierul preşedintelui Timofti, Ion Păduraru. În cadrul întâlnirii, liberalul Hadârcă a dat de înţeles că preşedinţii din teritoriu trebuie urgent să adere la Comitetul de reformare al PL.În caz contrat, a avertizat Hadârcă, toți se vor scufunda împreună cu Mihai Ghimpu. Principalul pucist, fostul nomenclaturist sovietic Ion Hadârcă, ar mai fi spus că Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă va urma soarta liderului său, dacă nu o să accepte oferta Comitetului pentru preluarea conducerii partidului. În cazul acestuia, îi va fi retrasă susţinerea politică a PLDM-lui în Consiliul Municipal. Mai mult, liberal democraţii urmează să susţină împreună cu Consiliul de reformare al PL, referendumul de demitere al primarului, înaintat de către socialistul Igor Dodon.

Astfel vor fi asigurate cele 500 000 de voturi pentru demiterea edilului Capitalei, ca mai târziu să ajungă după gratii. Comitetul de reformare va miza pe actualul ministru al Apărării, Vitalie Marinuţă, care va asigura conducerea Partidului Liberal reformat.

Share
6.699 Vizualizari

One comment on “Dezvăluiri ULUITOARE despre puciul din Partidul Liberal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *