Deputaţii au ieșit în vacanţă până la 13 ianuarie

Deputaţii sunt în vacanţă până la 13 ianuarie. După o şedinţă ce a durat aproape nouă ore, parlamentarii au încheiat la 24 decembrie sesiunea toamnă-iarnă, notează Radio Moldova.
big-alesii-poporului-sunt-in-vacanta
Ultima şedinţă a fost marcată de îmbrânceli între comunişti şi democraţi. În această sesiune, parlamentarii au reuşit să voteze Bugetul pentru anul 2014, politica bugetar-fiscală, dar şi bugetele instituţiilor de stat.
La finalul şedinţei, speakerul Igor Corman a informat aleşii poporului că în 2014 parlamentarii vor munci în casă nouă. Corman şi-a exprimat speranţa ca pe viitor să fie evitate conflictele şi îmbrâncelile.
“Aş vrea să urez cetăţenilor mai mult optimism, încredere în ziua de mâine. Doresc sănătate, să resimtă în buzunarele lor rezultatele pe care le aşteptăm de la guvernare”, a spus Igor Corman după şedinţa în plen.
Prima şedinţă plenară din sesiunea de primăvară-vară va avea loc la începutul lunii februarie 2014 şi se va desfăşura în clădirea Parlamentului, lucrările de reconstrucţie ale căreia sunt pe ultima sută de metri.
TRM
Share
592 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *