Deputata Stratan, dezamăgită de faptul că Bolboceanu a “cedat”

stratan-valentina4Eu am avertizat… Nu știu dacă fostul nostru coleg a cedat, dar sunt foarte mâhnită de ce se poate întâmplă în țara asta”, a comentat deputatul Valentina Stratan pe Facebook decizia lui  Iurie Bolboceanu de părăsire a fracțiunii PD din Parlament.

Fiind unul din deputații care încă acum câteva săptămâni alerta opinia publică privind tentativele de cumpărare a unor deputați pentru a forma o fracțiune nouă în Parlament,  Stratan îi sfătuie pe cei care vor să “cedeze ispitei”să se gândească bine, că va veni momentul să fie judecați de oameni.

“Cei care mai vor să cedeze ispitei, indiferent de partidul din care sunt, trebuie să se gândească bine, că va veni momentul să fie judecați de oameni. Mie imi vine foarte greu să cred că cineva poate să-și părăsească partidul în an electoral, sub pretext că partidul nu se ocupă destul de zona socială, după ce niciodată în partid nu și-a exprimat această nemulțumire. Mie mi-a produs o mare dezamăgire ce s-a întamplat azi! Sunt sigură că și colegilor mei”, a mai spus Valentina Stratan.

Iurie Bolboceanu a anunțat astăzi că părăsește fracțiunea PD din Parlament pentru că viziunile sale nu mai concid cu cele ale fracțiunii.  În același timp, liderul PD Marian Lupu crede că Boloboceanu a fost deranjat de autoorganizarea şi disciplina promovată în formaţiune în ultimul timp. Lupu a mai sugerat că gestul lui Bolboceanu ar putea avea legătură și cu ultimele tentantive de cumpărare a deputaților din coaliția de guvernare, în spatele cărora se vehiculează că ar sta omul de afaceri Veaceslav Platon.

Share
755 Vizualizari

3 comments on “Deputata Stratan, dezamăgită de faptul că Bolboceanu a “cedat”

  1. Godea Elena says:

    Valentina Stratan si-a facut datoria de politician eurpean si a avertizat despre pericol. Cu parere de rau pericolul nu a putut fi evitat, si poftim avem ce avem. Interesant daca vor mai fi si alti deputati care vor ceda presiunii banilor veniti din partea Kremlinului?

  2. Victor says:

    Din cite am auzit, urmatorul deputat care va parasi coalitia majoritara este deputatul PLDM, Ion Butmalai. Iaca asa oameni buni,….in Moldova deputatii se vind.

  3. oleg says:

    Este evindet ca astfel de cedari sunt cauza unei firi slabe incapabile sa contribuie la anagajamantele asumate ,si de ceaia PDm -ul astazi s-a debarasat de o frina in procesul de dezvoltare si modernizare pe care-l promoveaza in actul de guvernare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *