Deputat PLDM: La sigur că ALĂTURI de PCRM vom face lucrurile MAI BUNE

tap-iurieLiberal-democrații vor face lucruri mai bune împreună cu comuniștii la Florești. Așa a declarat în cadrul unei emisiuni de dezbateri de la un post privat de televiziune deputatul PLDM, Iurie Țap, fost primar al orașului Florești în contextul demiterii cu voturile consilierilor comunişti şi liberal-democraţi a preşedintelui democrat al raionului Floreşti, Ştefan Paniş.

Potrivit lui Țap, “atunci când a fost demis preşedintele raionul Floreşti, ales din partea PCRM, a fost semnat un acord între PLDM, PD şi PL. Domnul Paniş nu şi-a onorat obligaţiunile. Un an de zile am discutat cu Diacov şi Lupu şi nu s-a întâmplat nimic. Administrarea era foarte proastă şi era dezmăţ. La sigur că alături de PCRM vom face lucrurile mai bune la Floreşti”.

În cadrul aceleiași emisiuni, deputatul PDM Adrian Candu, a spus  că “ceea ce s-a întâmplat la Floreşti compromite ultima picătură de încredere care mai exista ” față de PLDM.

Într-un comunicat distribuit presei PDM îl acuză pe liderul liderul PLDM, Vlad Filat,  că ”lovește pe la spate un partener democratic în teritoriu”.

Share
2.656 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *