Cum să renunți să te culci la loc după ce îți sună alarma

Aproximativ 35% dintre noi dorm mai puțin de șapte ore pe noapte, cine nu și-ar dori doar câteva minute în plus de somn liniștit?

загруженное (18)Cu aceste 7 sfaturi, poți să te dezveți pentru totdeauna să te mai culci la loc după ce îți sună alarma:

1. Mergi la somn mai devreme

Odată ce ai stabilit ora ideală la care să te pui la somn, adapteaz-o treptat.

2. Fă ca dimineața să miroase bine

Dacă ne înconjoară o aromă stimulantă, este posibil să primim din partea creierului nostru imboldul de care avem nevoie pentru a ne trezi.

3. Mișcă-te încet

Nimeni nu spune că trebuie să sari din pat de îndată ce auzi alarma ceasului. Este în regulă să te miști mai lent până te ridici. Este chiar indicat să stai întinsă câteva minute pentru a-ți energiza creierul.

4. Pune-ți ceasul să sune cu câteva minute mai devreme sau mai târziu

Uneori diferența între o alarmă ce îți dă trezirea și una ușor enervantă este de câteva minute. Dacă ai realizat că dormi suficient dar încă ești tentată să amâni alarma, încearcă să modifici cu câteva minute ora la care sună.

5. Oprește dispozitivele electronice înainte de a merge la somn

De obicei, experții recomandă evitarea tuturor dispozitivelor electronice cu cel puțin o oră înainte de a merge la somn.

6. Lasă lumina dimineții să intre

Totuși, este o idee bună să lași să intre în dormitor lumina dimineții. Expunerea la lumina dimineții te poate ajuta să sari din pat fără a amâna alarma.

7. Ai grijă la obiceiurile pe care le ai înainte de somn

Dacă ai încercat de toate și încă apeși butonul amânare al alarmei, analizează cu atenție celelalte obiceiuri legate de somn. Poate mănânci o cină grea târziu noaptea sau bei prea multe băuturi cu cofeină după- amiază.

Fabuloase.com

Share
548 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *