Cum să începi dimineața într-un mod sănătos

Cînd alarma telefonului sună dimineața și tot ce vrei este de fapt să apeși butonul de snooze, amintește-ți că modul în care iți începi ziua este și modul în care o închei.

cum-sa-ti-incepi-dimineata-intr-un-mod-sanatos-6-pasi-care-te-vor-face-sa-ai-doar-zile-frumoase_size1 1. Nu apăsa butonul de snooze

Odată ce alarma este oprită, paternii de somn au fost întrerupți, iar atunci cînd vrei să mai dormi 10 minute în plus, te vei simși mult mai obosit.

2. Fă un duș imediat ce te trezești

Daca îți începi ziua cu un duș imediat după ce te trezești, corpul iese imediat din starea de somnolență și revine la ritmul din timpul zilei.

3. Program scurt de exerciții fizice dimineața

Potrivit Wiki How, unul dintre motive este faptul că acestea reușesc să răspîndească mai repede endorfinele în corp, pentru ca energia pozitivă sa te înconjoare de dimineață.

4. Alege un outfit care reflectă sănătatea organismului tau 

Cînd ne îmbrăcăm ca și cum nu ne-ar păsa de corpul nostru, le transmitem într-un fel celorlalți că nu ne pasă de persoana noastă: “Nu ma respect”, iar asta nu lasa o impresie buna.

5. Savurează un mic dejun sănătos

Micul dejun dictează organismului cum să funcționeze întreaga zi. O persoană care vrea sa fie sanatoasă, se hranește cu alimente de care organismul are nevoie.

6. Încearcă să nu te grabești

Setează-ți alarma asfel încît să ai timp să faci duș, să te îmbraci, să iți aranjezi părul, să mănînci și poate și pentru o tură de alergat.

Perfecte.ro

Share
702 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *