Cum să atragi lucrurile bune în viața ta

fericire1Norocul este o stare de spirit. Oamenii norocosi se gandesc ca au noroc, gandesc si se comporta in mod diferit fata de aceia care nu cred ca au noroc.

Comportamentul si purtarea noastra ne poate face sa experimentam evenimente intamplatoare in unele domenii si sa intampinam obstacole in alte zone.

Schimbarea modului nostru de a gandi ne poate schimba in mod instantaneu exeprienta.

De exemplu, cu cativa ani in urma, doi prieteni s-au dus la bingo. In primii doi an au jucat insa nu au castigat nimic. Credeau ca nu face parte din destinul lor sa castige ceva la jocuri de noroc. Nu se asteptau sa castige ceva si nu au castigat.

Apoi, intr-o zi, legea Recunostintei le-a venit in minte si de dragul experimentului au inceput sa-si exprime recunostinta – in avans – pentru castigarea unui anumit joc in acea seara. Pentru aproximativ o ora, cei doi se vedeau castigand. Au mers sa joace si au castigat exact jocul pentru care isi exprimasera multumirea. De atunci incolo au inceput sa castige in mod constant.

Daca in viata ai increderea ca „ceva bun se va intampla”, vei descoperi intotdeauna ceva bun in orice situatie, ceva de care sa te bucuri si pentru care sa fii recunoscator. Aceste sentimente cresc nivelul energiei, vibratia, te aliniaza, te armonizeaza cu toate puterile si cu ceea ce iti doresti si experienta ta incepe in mod spontan si fara efort.

Daca acorzi atentie la ceea ce se intampla in viata ta cand te simti indragostit de orice, cand te simti fericit, vei observa ca esti in armonie cu Totul si lucruri bune se vor intampla in mod spontan si fara efort caci ii permiti vietii sa curga prin fiinta ta.

Cand te indragostesti de cineva, nu judeci persoana si orice se intampla, tu stii ca iubesti acea persoana. Fie ca alegi o persoana ori un obiect, dragostea exprimata este pusa in legatura cu sursa puterii, cu Spiritul Infinit, cu Lumina Divina.

Cand comunici cu Infinitul, acesta va lu forma a tot ceea ce alegi, bazat pe credintele si experientele tale pentru a fi Divin pentru tine.

Oameni diferiti experimenteaza acelasi eveniment miraculos si fiecare persoana vede o forma diferita in acelasi timp.

Cand iti doresti sa ai noroc, indiferent de talismanul pe care il alegi, acesta va lucra pentru tine.

Share
3.420 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *