Corpurile neînsuflețite ale victimelor accidentului din Rusia au fost aduse în Moldova

Coloana cu corpurile neînsufleţite ale cetăţenilor Republicii Moldova, ce şi-au pierdut viaţa în urma unui grav accident rutier, produs duminică, 4 august, în apropiere de regiunea Kaluga, Federaţia Rusă, a ajuns în ţară în această dimineaţă. Informaţia a fost comunicată pentru Radio Moldova Actualităţi de către ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, Liliana Puşcaşu.

„În această dimineață, către ora 09:00, corpurile neînsuflețite ale celor șase moldoveni care au decedat în tragicul accident din Federația Rusă au fost aduse la Chișinău. Coloana a fost însoțită de către ofițerii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Rudele și apropiații victimelor sunt alături pentru ai petrece pe ultimul drum. La fața locului sunt și psihologii IGSU, dar și angajați ai SMURD, gata să acorde asistența necesară persoanelor îndurerate”, a specificat Liliana Pușcașu.

Către ora 19:00, patru persoane traumatizate în urma accidentului din Federația Rusă urmează să ajungă la Chișinău, cu trenul. Pe peronul Gării Feroviare oamenii vor fi întâlniți de către apropiați.

Share
736 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *