Corman merge azi în vizită la Volontir

Președintele Parlamentului Igor Corman va merge astăzi în vizită la maestrul Mihai Volontir, care a împlinit ieri vîrsta de 80 ani, anunță un comunicat de presă, cu referire la agenda de lucru a șefului Legiislativului.

corman-igor_mediumOficialul efectuează o vizită de lucru în municipiul Bălți, luni, 10 martie 2014.

Potrivit programului de lucru, președintele Parlamentului, se va întîlni cu primarul orașului, cu directorii mai multor companii rezidente, precum și cu mai mulți agenți economici.

Cu această ocazie, Corman mai are planificată o întâlnire cu profesorii și studenții de la Universitatea de Stat „Alecu Russo”.

Share
876 Vizualizari

4 comments on “Corman merge azi în vizită la Volontir

 1. Maria says:

  Modalitatea de a interactiona cu autoritatile de toate nivelele dar mai ales cu oamenii de rind folosita de Igor Corman este foarte buna,pentru ca aceasta eventuala interactiune creste increderea intr-un viitor prosper dar si in functionaliatea normala a Parlamentului. Cred ca maestrul Mihai Volontir va ramine placut surprins de intilnirea cu I.Corman!

 2. Alexandru Eremia says:

  Insusi vizita de lucru al lui Igor Corman in Balti deja este o apropiere de cetateni in care se vor discuta cele mai stringente si actuale probleme din regiune , pentru aceasta lucrurile trebuie discutate si solutionate .

 3. Nicu says:

  Imi place felul in care lucreaza Corman si cred ca acesta depune efortul dar si atentia intr-o legatura foarte buna si de lunga durata cu oamenii va aduce beneficii tuturor. Cit tine de atentia acordata maestrului Mihai Volontir cred ca creatiile dar si talentul acestui actor trebuie sa fie valorificat acum si trebuie sa se faca tot posibilul ca importanta acestuia sa creasca pe zi ce trece.

 4. Cristina says:

  Marele maestru trebuie sa fie bucuros de asemenea oaspeti, sa ne traiti maestre. Respect pentru Igor Corman care nu l-a putut trece cu vedere in aceasta zi importanta si speciala din viata lui

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *