Corman invită la “casă nouă”

Președintele Parlamentului Igor Corman și vicepreședinții Legislativului vor fi ghizi timp de o oră pentru vizitatorii care vor avea acces liber în clădirea renovată a Parlamentului, 15 februarie, începând cu ora 09.30, informează un comunicat de presă al Executivului.

parlament301213_1”Parlamentul își deschide ușile în premieră pentru toți cei care doresc să cunoască în detalii activitatea parlamentară. Instituția legislativă își propune ca acest eveniment să devină o tradiție și să fie organizat de două ori pe an, la începutul fiecărei sesiuni parlamentare. Sper ca sâmbătă să vină cât mai mulți vizitatori”, a menționat Președintele Parlamentului Igor Corman.

Traseul de vizitare va cuprinde sala de ședințe a Parlamentului, sala de conferințe și spațiile renovate din blocul G, între orele 10.00 – 17.00, citează sursa.

Potrivit programului, oaspeții vor putea admira o expoziție de fotografii și vor putea face fotografii cu deputații prezenți la eveniment.

Cu această ocazie, cei prezenți vor avea posibilitatea să lase un mesaj pentru parlamentari în Cartea de sugestii și să-și exprime așteptările în legătură cu activitatea Parlamentului.

Pentru a avea acces în clădire, cei prezenți trebuie să aibă la ei un act de identitate.

Share
1.004 Vizualizari

4 comments on “Corman invită la “casă nouă”

 1. Andreea Rotaru says:

  Igor Corman chiar si in zilele de weekend isi acorda timpul pentru cetatenii Republicii Moldova , e pur respectuos din parta lui sa ghideze oamenii ce sunt interesati a vizita Parlamentul Republicii Moldova pe data de 15 februarie.

 2. Oleg says:

  Asteptam de la deputati si legi mai bune in noua sesiune. Sper si ca comunistii se vor mai linisti putin si isi vor aduce aminte de cetateni. Vor mai lasa bataile si certurile la o parte.

 3. Vasile says:

  Oleg, in comunisti incredere nu pot sa ai deloc. Ei vor continua si in noua sesiune sa isi faca de cap. Vei vedea ca anume asa va fi. Ei vor continua prin orice metoda sa destabilizeze situatia social-politica din tara si sa blocheze activitatea legislativului, asa cum a spus si liderul PDM, Marian Lupu.

 4. Marcel says:

  De mult asteptam o asemenea ocazie, voi fi prezent neaparat, buna ideea lui Corman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *