Corespondenţa dintre un bloger şi Viorel Ţopa arată că ultimul face politica editorială a Jurnal TV

Controversatul om de afaceri Viorel Ţopa, care se ascunde în străinătate de justiţie şi despre care se vorbeşte că ar fi unul din finanţatorii din umbră a Jurnal TV recunoaşte practic, într-un dialog purtat cu un bloger pe o reţea de socializare, că de fapt el este cel care elaborează subiectele de la acest post care au drept scop defăimarea lui Vlad Plahotniuc.

cccBlogerul Dragoş Galbur a publicat miercuri o discuţie avută pe Facebook cu Viorel Ţopa în anul 2012 în care acesta „se scapă cu vorba” că ar avea informaţi despre părinţii lui Plahotniuc, subiect pe care Jurnal TV la abordat cu o zi în urmă.

Ţopa îii scria la 4 mai 2012 lui Galbur că părinţii lui Plahotniuc ar fi trimis oamenii in Siberia „cu mauserul la brâu”.

„Pe 4 mai, 2012, Țopa era la curent cu subiectul ”Bunelul lui Plahotniuc”, iar de atunci până ieri, JurnalTV nu a făcut nicio știre pe aceast temă. De ce?! Îh, nu știu de ce, dar presupun că erau alte subiecte bune prin care se putea de bătut în Plahotniuc. Ieri, însă, Viorel Țopa, le dă direct indicații jurnaliștilor, ca să meargă în sat la Plahotniuc și să filmeze un reportaj bun-bunuț despre bunelul acestuia. Din altă parte decât de la patronul său, jurnaliștii nu aveau de unde să afle. Că-i familie, că-i rudă, nu contează, contează doar că are legătură cu oponentul politic a lui Viorel Țopa”, deduce Dragoş Galbur într-o postare pe blogul său.

Acesta mai susţine că Jurnal TV a demonstrat încă o dată că este un post de televiziune manipulator. “JurnalTV manipulează lumea așa cum le convine patronilor săi, iar acest caz, cu bunelul lui Plahotniuc, este o dovadă clară că am dreptate”, concluzionează blogerul.

Blog.galbur.md

Share
1.078 Vizualizari

5 comments on “Corespondenţa dintre un bloger şi Viorel Ţopa arată că ultimul face politica editorială a Jurnal TV

 1. Vadim says:

  E si clad ca fratii Topa stau in umbra Jurnal Trust Media,iar conotatia acestui trust este bazata numai pe defaimarea lui Vlad Plahotniuc. Vedem deci ca interesele personale prevaleaza celor nationale,mai ales ca fiecare din noi a vazut minciunile si aberatiile care au loc preponderent la Jurnal. Dumnezeu cu ei!!

 2. Ovidiu says:

  Sustin in totalitate, daca sincer dupa tot ce au facut in ultimile zile mie acest post de televiziune imi proveoaca doar greata, daca pina acum priveam filme la ei acum o sa le scot de pe torrent, rusine de asa jurnalisti….

 3. Augustin says:

  Pacat ca in RM avem asemenea posturi, care dupa mine e mai manipulator chiar si decit NIT-ul lui Voronin, dar ce sa ii faci asta e nu au toti demnitate si onoare. Pina la urma politica e politica, si cu totii sintem oameni dar sa ajungi tu sa faci stiri despre bunei, parinti, rude etc.. e prea de tot…..
  De ce Jurnalul nu ar lansa o campanie de informare a cetatenilor, despre toate rudele bunei si parintii a tuturor politicienilor, ha ????? Si care azi sint la guvernare si care nu mai sint de ce bre puricilor nu faceti asta??????

 4. Sandu says:

  Si iata ca se demonstreaza irelevanta stirilor de la Jurnal TV si cit de manipulatori mai sunt , daca au ajuns sa critice oamenii ce au plecat in nemurire si cu o astfel de cruzime sa inventeze stiri despre acestea ,atunci chiar nu mai au nici frica de Dumnezeu.

 5. Mexx says:

  Mai multi oameni sunt de parerea ca Jurnal manipuleaza, Topii cu Mocanu fac indicatii si sarmanii jurnalisti le realizeaza din cauza ca nu au un alt post de munca dar aici chiar daca sunt in datorii au salarii bunicele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *