Consiliul Național al PDM, mutat pentru mîine din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Ședința Consiliului Național Politic al PDM se amână pentru mâine, 13 februarie, la ora 17.00, anunță un comunicat de presă al formațiunii.

big-pdm-convoaca-consiliul-politic-national (1)

Potrivit sursei, această amânare este cauzată de condițiile meteo nefavorabile din Moldova, care au făcut imposibilă revenirea în țară a mai multor reprezentanți PDM, aflați în vizită de lucru la Bruxelles.

Anterior s-a anunțat că pe agenda reuniunii au fost incluse dezbateri privind: strategia politică a PDM și colaborarea cu partenerii din Coaliția Pro Europeană, planul de acțiuni al fracțiunii parlamentare și al ministerelor conduse de reprezentanți ai PDM, activități și dezbaterea unor proiecte propuse de reprezentanții din teritoriu.

Share
632 Vizualizari

2 comments on “Consiliul Național al PDM, mutat pentru mîine din cauza condițiilor meteo nefavorabile

  1. Alina says:

    Chiar daca conditiile nefavorabile sunt o problema, e bine ca nu s-a aminat pe multe zile inainte , asa ca miine se vor aseza frumusel si vor discuta despre toate problemele si toate obectivele de viitor ale partidului. Nustiu cum, dar PDM a ramas unicul partid care vad ca are viitor si care are o atirnare cit de cit serioasa. Am observat ca ceea ce promit sau de ce se apuc are o continuitate dar nu ca alte partide care hranesc lumea cu promisiuni, lumea asteapta rezultate concrete

  2. Vagner Irina says:

    Fireste ca au grija de membrii partidului deaceea nici nu pun la risc pentru un consiliu national grabit , iar o data cu normalizarea conditiilor climaterice va fi efectuata si Sedinta Consiliului National Politic al PDM .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *