Consilierii care au părăsit PCRM: Formaţiunea comunistă a devenit o forţă politică extremistă care promovează violenţa în societate

Formaţiunea comunistă s-a transformat într-o forţă politică extremistă care promovează violenţa în societate şi îndeamnă la încălcarea ordinii publice, declară consilierii din raioanele Drochia şi Şoldăneşti care au părăsit PCRM. Ei au dezminţit declaraţiile parlamentarului Grigore Petrenco care a infirmat plecările din formaţiune, si l-au facut mincinos. “Este un fals al lui Petrenco. El este un mincinos şi reacţia lui este una generată privind plecarea aleşilor din rândul comuniştilor”, a declarat consilierul raional din Drochia, Iurie Gherega pentru PUBLIKA TV.

23632-13882-33759-43“Pe noi nu ne aranjează politica partidului PCRM”, a mai spus consilierul raional din Dorchia Iurie Gherega. El s-a arătat indignat de faptul că, după ce consilierii au decis să plece din PCRM, ei sunt ameninţaţi de foştii lor “colegi”. Iurie Gherega a declarat jurnaliştilor că se arată dezamăgit de conducerea PCRM, care, în opinia lui, se dă doar în spectacole de prost gust.

După 2008, când PCRM a pierdut guvernarea, cei mai buni specialişti, conducători au părăsit acest partid şi au aderat la alte partide, a declarat si consilierul raional din Şoldăneşti Nicolae Dorogan pentru Impuls TV. El s-a arătat prodund dezamăgit de prestaţia comuniştilor care nu vin cu propuneri constructive, ci cheamă doar la violenţă şi revoltă.

Hotnews

Share
1.541 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *