Cod galben de vînt în toată țara

Astăzi se prevede cer variabil, dar pe alocuri, mai cu seamă în nordul ţării, vor cădea precipitaţi sub formă de lapoviţă. Vântul va sufla din nou puternic şi va avea intensificări.

загруженное (10) Termometele vor indica un grad la Briceni şi Soroca, 2 la Bălţi, 3 la Orhei, 4 la Tiraspol şi Leova. 5 grade se vor înregistra la Comrat, iar la Cahul vor fi 6 grade la prânz.

În capitală cerul va fi variabil, nu vor cădea precipitaţii, iar mercurul din termometre va urca până la 4 grade. În următoarele zile va fi din ce în ce mai rece.

În România ninsorile se extind. Astfel, va ninge la Braşov, Sibiu, Cluj, Oradea şi Timişoara. În aceste oraşe se vor înregistra 0, 1, 2 şi respectiv 4 grade. În jumătatea de est termometrele vor indica 3 grade la Iaşi, 4 la Galaţi, 5 la Bucureşti şi 6 grade la Constanţa.

Pe continent va ninge slab la Praga, unde sunt prognozate 3 grade şi va cădea lapoviţă la Kiev şi Moscova. Aici se vor înregistra unu şi zero grade. În rest, nu sunt anunţate precipitaţii, chiar dacă pe alocuri cerul se va încărca de nori. Vremea va fi frumoasă la Londra, Paris şi Madrid. Aici termometrele vor indica 5, 8 şi respectiv 12 grade.

Publika

 

Share
515 Vizualizari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *